Hem
 

         

Direktrapport: Torns IF Herr A - Malmö FF
Aktuell ställning

Rss-Feed Nyheterna som RSS feed?
Skriv ut! Skriv ut!
Dela på:
Facebook  Delicious  Del.icio.us  Pusha Pusha 
Twitter Twitter  Digg It Digg It Twitter Bloggy 

Direktrapport: Torns IF Herr A - Malmö FF
2009-05-12 18:11
Text: Andreas Håkansson
Aktuell ställning, 4-0 (2-0) SLUT

90 min: Jonas Arnoldsson spelas fram i ett öppet läge och lyfter en hög lobb över målvakten och in i mål. Kort därefter går slutsignalen och Torn har vunnit med 4-0 och är klara för åttondelsfinal. Mer info kommer senare.

88 min: Torn rullar boll fint nu och segern känns klar.

86 min: Efter ett bra Tornanfall lyfter Amir in bollen till Tomas Martinsson vars nick går precis utanför den vänstra stolpen.

83 min: André spelas fram i ett hyfsat läge. Skott som Malmömålvakten kan kasta sig och nå utan större problem. I Torn har nu Daniel Thulin ersatts av Santhosh Nair.

82 min: Torntränaren Micke Roos förbereder ännu ett byte.

81 min: Viktor varnad efter en knuff i ryggen. Frispark Malmö som Erik Rönningberg nickar bort.Torn tycks börja tröttna och Malmö får mer att säga till om. Tiden talar dock för Torn.

80 min: Ny Malmöfrispark, denna från en position till höger. Bollen slås in i straffområdet där Viktor Edsheim nickar undan.

78 min: Frispark Malmö i bra läge. Lyfts halvmetern över ribban. Torn gör ännu ett byte och tvåmålsskytten Christian Nnaji ersätts av Martin "Esset" Sonesson.

77 min: Malmö skott i straffområdet. David är reaktionssnabb och räddar.

75 min: Vänsterhörna Malmö. Slås nära mållinjen och plockas ner av David Alamidi.

73 min: Malmö FF kommer fram i ett bra kontringsläge. Avslut till vänster från utkanten av straffområdet som går en bit utanför den bortre stolpen.

73 min: Det har varit ganska händelsefattigt de senaste minuterna.

69 min: Torn förefaller nu ha ganska bra kontroll på matchen, men med tanke på hur den senaste matchen utvecklade sig så vill vi inte ta ut någonting i förskott.

67 min: Markus Prahl ut. Tomas Martinsson in.

66 min: Torn förbereder ett nytt byte. Tomas Martinsson verkar vara på väg att göra comeback efter sin lårskada.

65 min: Torn gör sitt första byte. Niklas Nilsson går ut och André Sandstedt ersätter.

62 min: Frispark för Malmö FF offensiv planhalva. David räddar så att bollen går ut till inkast.

57 min: Amir Darban Khales försöker sig på ett konstmål när han lyfter bollen mot bortre stolpen, men bollen går precis utanför.

49 min: Torn har radat upp möjligheter i inledningen på den andra halvleken. Christian fick ett mål bortdömt för offside direkt i inledningen av den andra halvleken. Christian fick dock göra mål i den 49:e minuten efter att han vackert lyft bollen över Malmömålvakten för att sedan kunna rulla in 3-0 i öppet mål.

43 min: Den första halvlken går mot sitt slut och vi återkommer en bit in på den andra halvleken om inget av intresse inträffar innan dess.

39 min: Christian Nnaji varnad efter att ha varit ögonblicket för sen i en duell med en Malmöförsvarare precis framför Malmös mållinje.

36 min. Frispark för Malmö som David Alamidi i Tornmålet tippar över ribban förtjänstfullt. David tog själv hand om den efterföljande hörnan.

34 min: Efter en tilltrasslad situation får Christian Nnaji skottläge i utkanten av straffområdet och dundrar in 2-0 i närheten av den högra stolpen.

33 min. Malmö FF får sitt klart bästa läge så här långt när Markus Thulin styr bollen i den egna målramen.

32 min. Torn har haft ett par goda möjligheter att utöka sin ledning. Prahl hade ett skott utanför och Niklas kom precis till ett avslut som målvakten räddade nere i sitt vänstra hörn.

29 min: Farlig frispark från Malmö FF som resulterar i en hörna, Annars har Torn fortsatt haft ett spelövertag mot ett ungt Malmö som har haft svårt att komma någonvart så här långt i matchen men har kommit i ett par attacker på sistone.

20 min: Daniel Thulin inlägg från vänster. Niklas Nilsson nickar bollen i ribbans överkant.

18 min: Markus Prahl spelar fram Daniel Thulin i öppet läge men Daniel får ingen bra träff och lyfter bollen högt över. Vi har fortsatt problem med utrustningen men ska försöka uppdatera i alla fall vid mål om inte annat.

11 min: Daniel Thulin nickar in 1-0 till Torn efter hörna.

10 min: Niklas Nilsson skott tätt utanför.

1 min: Matchen är igång och den första målchansen i matchen gick till Torn som direkt efter avspark ordnade fram en hörna. Bra skottläge som dock träffar egen spelare i form av Amir framför mål.

Vi gör idag ett nytt försök att lämna delrapporter från dagens 16-delsfinal i DM mellan Torns IF och Malmö FF och hoppas att det fungerar bättre än senast i Sjöbo.

Matchen startar klockan 18.30 och Torn startar preliminärt med följande uppställning.

Målvakt: David Alamidi
Försvarare: Amir Darban Khales, Viktor Edsheim, Markus Thulin, Jonas Arnoldsson
Mittfältare: Daniel Thulin, Erik Rönningberg, Christian Nnaji, Sebastian Valentinsson, Niklas Nilsson
Anfallare: Markus Prahl
Avbytare: Oskar Edsheim, Tomas Martinsson, André Sandstedt, Santhosh Nair, Martin Sonesson.
 

Klubbnyheter

 
01/02 - Torns IF har ny hemsida
Torns IF har ny hemsida Välkomna till www.tornsif.se.
08/17 - Föreningsvecka på Intersp...
Föreningsvecka på Intersport Nova Lund V.35 (Måndag 29/8 – Söndag 4/9) är det föreningsvecka på Intersport Nova Lund. Medlemmar i Torns IF erhåller under denna vecka 20% rabatt i ...
07/01 - Semestertider
Semestertider Kansliet är stängt vecka 27-29.
02/02 - Tornshopen öppen med ny k...
Tornshopen öppen med ny kollektion Nu är våra profilkläder för säsongen 2016 klara. De beställs från vår partner Intersport Nova. För mer information om utbud och hur ni beställer så ...
01/17 - Stöd Torns IF via Svenska...
Stöd Torns IF via Svenska Spel Svenska Spel driver sedan ett par år tillbaka en satsning som heter Gräsroten. Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sve...
Arkivet ->

Seniornyheter

 
12/22 - Ännu ett nyförvärv klart
Ännu ett nyförvärv klart Då var det dags att presentera ännu ett nyförvärv för herrtruppen. Nyheten publicerades redan under förra veckan i vissa medier så vissa har kan...
12/09 - Nyheter från herrtruppen
Nyheter från herrtruppen Det är dags för en liten uppdatering om vad som hänt i herrtruppen sedan vi senast rapporterade. Det har blivit dags att sammanfatta och presentera t...
11/15 - Ludvig Bergman Årets Torn...
Ludvig Bergman Årets Tornare 2016I helgen som gick hade herrlaget sin traditionsenliga avslutningsfest på Glorias. Som vanligt delades priset till årets Tornare ut och i år gick prise...
11/07 - Årets Damspelare
Årets Damspelare Två spelare som utmärkt sig positivt och gjort stora framsteg under året uppmärksammades i damlagets avslutningsfest. Priset som "Årets Damspelare...
11/01 - Kalle sammanfattar säsong...
Kalle sammanfattar säsongen 2016För några veckor sedan avslutade herrarna en framgångsrik säsong. Här kommer en sammanfattning författad av Richard "Kalle" Ringhov. Säsongen 2016 ...
Arkivet ->

Ungdomsnyheter

 
10/21 - Provträna med U19
Provträna med U19 Nu drar träningarna snart igång igen för U19-truppen. Vi startar måndagen den 7/11 och träningstiderna är följande: Måndag 18:30-20:00 Onsdag 18:...
07/08 - Provträna med U17/U19
Provträna med U17/U19 Nu drar träningarna snart igång igen för U17/U19-truppen. Vi startar måndagen den 18/7 och träningstiderna är följande: Måndag 17:30-19:00 ...
06/03 - Tornandan 2016
Tornandan 2016 Precis som tidigare år kommer vi nu sommaren 2016 att hålla ett fotbollsläger ute på Tornvallen i Stångby för de födda mellan 2001 och 2006. Lägre...
11/19 - P02 segrare i Sandbycupen
P02 segrare i Sandbycupen P02 har vunnit Sandbycupen för tredje året i rad! Läs mer här.
10/19 - Micke Roos Tornmagi återu...
Micke Roos Tornmagi återupplivadFör tre år sedan avtackades Micke Roos efter sex framgångsrika år som A-lagstränare i Torns IF med ett imponerande facit: 2007 – Serieseger i...
Arkivet ->

     
Adress:
Torns IF
Stångby IP
226 51 LUND
Kansli:
Telefon: 046 - 24 86 65
Fax: 046 - 24 86 65
E-post: kanslist (a) tornsif.com
Bankgiro: 963-4197
Info e-post:
Torns IF © - En webbsida av Zebra Media © Sidkarta