Hem
 

         

Direkt: Torns IF Dam - Hardeberga DFF
Uppvärmning inför dagens match

Rss-Feed Nyheterna som RSS feed?
Skriv ut! Skriv ut!
Dela på:
Facebook  Delicious  Del.icio.us  Pusha Pusha 
Twitter Twitter  Digg It Digg It Twitter Bloggy 

Direkt: Torns IF Dam - Hardeberga DFF
2010-06-20 13:38
Text: Andreas Håkansson
Bild: Andreas Håkansson
90 min: Slutsignalen går. Torn har tagit tre sköna poäng i en jämn match. Eventuellt uppdatarar vi med bilder senare under dagen.

89 min: Frispark Torn i offensivt läge till höger. Sofies frispark går dock ut till en inspark.

87 min: Torn nära att kunna avgöra efter en tilltrasslad situation i samband med hörna där Torn fick ett antal chanser. I nästa skede hade Amanda en lyftning i ribban.

84 min: En tillfällighet ger Hardeberga ett jätteläge framför mål, men bollen slås utanför.

81 min: Farlig hörna Hardeberga, men bollen går ut till en inspark för Torn.

80 min: Mycket bra läge för Amanda efter ett utmärkt inlägg från Andrea . Skottet går dock över.

79 min : Amanda får chansen att avsluta utanför straffområdet, skottet går dock en bit utanför.

77 min: Farligt då en Hardebergahörna når en bortaspelare nära mål. Men Torntjejerna hinner dit innan bortaspelaren fått ordning på bollen.

75 min: Farligheter åt båda håll de senaste minuterna. Hardeberga hade först ett farligt volleyläge från nära håll, men avslutet blev missriktat. I nästa anfall var Linda nära att kunna sno åt sig en målvaktsretur i straffområdet. Hardeberga har precis också drabbats av en varning.

71 min: Torn framme i ett par attacker de senaste minuterna. Inlägg från vänster som når Andrea i bortre delen av straffområdet. Andrea avancerar mot mot mål längst kortlinjen och slår in bollen framför mål. Bollen träffar en bortaspelare och styrs i mål, 2-1 till Torn!


67 min: Hörna Hardeberga som nu har tagit över matchen igen. Det blir farligt och till slut hamnar bollen i mål, men domaren blåser frispark för Torn efter att bollen sparkats ur händerna på Malva.

62 min: Hardeberga får en hörna efter några händelsefattiga minuter. Bollen rensas bort av Andrea och i nästa skede har Hardeberga ett skott utifrån som Malva kan rädda.

55 min: Amanda kommer sånär igenom Hardebergaförsvaret, men blir hårt uppvaktad och stoppas i straffområdet. Just nu är det Torn som har greppet.

53 min: Bra frispark från Sofie. Målvakten gör ett bra ingripande när hon inte lämnar retur på skottet.

50 min: Pigg inledning på halvleken från Torn. Hardeberga var dock nyligen framme i ett läge, men en välplacerad Malva räddade bra.

48 min: Hörna Torn. Farligt framför mål, men Hardeberga kan rensa. Ny möjlighet i nästa skede, men målvakten kan rädda avslutet från Amanda.

46 min: Då var vi igång med den andra halvleken.

Torn ser ut att göra ett målvaktsbyte i halvtid. Det är Malva som ska göra sin debut i damlaget.

Ställningen i halvtid är 1-1. Ett resultat som Torntjejerna får vara mest nöjda med. Torn verkade trötta i värmen i slutet av halvleken. I andra halvlek bör Torn få fördel av lite vind i ryggen.

45 min: Torn kommer fram i en attack. Pernillas lyftning landar ovanpå murburen. Direkt efter detta går signalen för halvtid.

43 min: Dubbelhörna Hardeberga. Den andra hörnan som för övrigt var feldömd håller på att bli farlig, men Torn får bort bollen efter en tilltrasslad situation framför eget mål.

38 min: Hardeberga framme i bra läge men avslutar strax utanför.

37 min: Dubbelhörna för Hardeberga som har ett visst övertag just nu. Den första hörnan räddade Amanda till en ny hörna och den andra nickades bort av Frida.

33 min: Nu var det Torn som var nära att få ett öppet läge, men bortamålvakten kom ut och rensade precis framför Andrea.

32 min: Hardeberga är nära att komma igenom i mitten, men Amanda är vaken i målet och är långt ute och rensar.

29 min: Hardeberga kan kvittera till 1-1. Målet kom efter ett högt skott utifrån som gick över Amanda och in i mål.


28 min: Hardeberga kommer fram i ett anfall med mycket folk. Hade kunnat bli farligt, men bollen rinner ner till Amanda i Tornmålet.

23 min: Hörna Hardeberga. Farlig boll slås in framför mål, men nickas bort.

18 min: Bra möjlighet för Torn resulterar i en hörna som blir riktigt farlig, dock inget mål denna gång.

17 min: Det är en bra publiksiffra på Tornvallen detta kommunderby. Närmare 50 personer har följer matchen från sidan.

15 min: Andrea lurar målvakten och kan rulla in 1-0 till Torn!


13 min: Hardeberga har ett visst övertag och var precis framme i ett halvfarligt läge. Avslutet gick dock en bit utanför Amandas vänstra stolpe.

11 min: Torn drabbas av skada i form av Frida, men hon ser ut att kunna fortsätta efter att ha fått behandling på planen.

8 min: Hörna för Hardeberga, resultatlös.

5 min: Hardeberga försöker spela sig igenom Tornförsvaret, men Sofie rensar.

3 min: Bra hörna av Sofie. Avslut som dock inte resulterar.

Så var matchen äntligen igång! Avsparken slogs klockan 14.20.

Domaren hade tagit fel på tiden och matchen kommer att bli försenad uppskattningsvis cirka 20-25 minuter.

Ingen domare finns på plats. Tornledningen ska ringa dagens domare.

Vi är idag på plats för att följa damlagets match och lämna direktrapporter från densamma.

Det har passerat två omgångar sedan vi senast rapporterade från damlaget. Matchen mot Lödde blev aldrig av då Torn inte fick ihop fullt lag och tvingades lämna W.O. Tidigare i veckan gjorde Torn dock en klart godkänd insats när man dock förlorade med 4-1. I den matchen släppte Torn in tre sena mål i den första halvleken för att sedan spela 1-1 i andra halvlek.


 

Klubbnyheter

 
01/02 - Torns IF har ny hemsida
Torns IF har ny hemsida Välkomna till www.tornsif.se.
08/17 - Föreningsvecka på Intersp...
Föreningsvecka på Intersport Nova Lund V.35 (Måndag 29/8 – Söndag 4/9) är det föreningsvecka på Intersport Nova Lund. Medlemmar i Torns IF erhåller under denna vecka 20% rabatt i ...
07/01 - Semestertider
Semestertider Kansliet är stängt vecka 27-29.
02/02 - Tornshopen öppen med ny k...
Tornshopen öppen med ny kollektion Nu är våra profilkläder för säsongen 2016 klara. De beställs från vår partner Intersport Nova. För mer information om utbud och hur ni beställer så ...
01/17 - Stöd Torns IF via Svenska...
Stöd Torns IF via Svenska Spel Svenska Spel driver sedan ett par år tillbaka en satsning som heter Gräsroten. Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sve...
Arkivet ->

Seniornyheter

 
12/22 - Ännu ett nyförvärv klart
Ännu ett nyförvärv klart Då var det dags att presentera ännu ett nyförvärv för herrtruppen. Nyheten publicerades redan under förra veckan i vissa medier så vissa har kan...
12/09 - Nyheter från herrtruppen
Nyheter från herrtruppen Det är dags för en liten uppdatering om vad som hänt i herrtruppen sedan vi senast rapporterade. Det har blivit dags att sammanfatta och presentera t...
11/15 - Ludvig Bergman Årets Torn...
Ludvig Bergman Årets Tornare 2016I helgen som gick hade herrlaget sin traditionsenliga avslutningsfest på Glorias. Som vanligt delades priset till årets Tornare ut och i år gick prise...
11/07 - Årets Damspelare
Årets Damspelare Två spelare som utmärkt sig positivt och gjort stora framsteg under året uppmärksammades i damlagets avslutningsfest. Priset som "Årets Damspelare...
11/01 - Kalle sammanfattar säsong...
Kalle sammanfattar säsongen 2016För några veckor sedan avslutade herrarna en framgångsrik säsong. Här kommer en sammanfattning författad av Richard "Kalle" Ringhov. Säsongen 2016 ...
Arkivet ->

Ungdomsnyheter

 
10/21 - Provträna med U19
Provträna med U19 Nu drar träningarna snart igång igen för U19-truppen. Vi startar måndagen den 7/11 och träningstiderna är följande: Måndag 18:30-20:00 Onsdag 18:...
07/08 - Provträna med U17/U19
Provträna med U17/U19 Nu drar träningarna snart igång igen för U17/U19-truppen. Vi startar måndagen den 18/7 och träningstiderna är följande: Måndag 17:30-19:00 ...
06/03 - Tornandan 2016
Tornandan 2016 Precis som tidigare år kommer vi nu sommaren 2016 att hålla ett fotbollsläger ute på Tornvallen i Stångby för de födda mellan 2001 och 2006. Lägre...
11/19 - P02 segrare i Sandbycupen
P02 segrare i Sandbycupen P02 har vunnit Sandbycupen för tredje året i rad! Läs mer här.
10/19 - Micke Roos Tornmagi återu...
Micke Roos Tornmagi återupplivadFör tre år sedan avtackades Micke Roos efter sex framgångsrika år som A-lagstränare i Torns IF med ett imponerande facit: 2007 – Serieseger i...
Arkivet ->

     
Adress:
Torns IF
Stångby IP
226 51 LUND
Kansli:
Telefon: 046 - 24 86 65
Fax: 046 - 24 86 65
E-post: kanslist (a) tornsif.com
Bankgiro: 963-4197
Info e-post:
Torns IF © - En webbsida av Zebra Media © Sidkarta