Nyheter på Tornvallen inför 2014
Nyheter på Tornvallen inför 2014  
2014-01-04 19:35
 Säsongen 2014 är här och Torns IF är under fortsatt utveckling!

Konstgräsplanen ligger i stort sett klar. Det som återstår är att få elljuset i bruk, vilket förhoppningsvis fixas under den kommande veckan, samt att de några av de fasta linjerna får vänta några månader. Aktiviteten på Tornvallen har under de senaste åren varit ganska spamsam under perioden januari – mars, men i år lär det bli ändring på det då många av Torns lag kommer att lägga sina träningsmatcher hemma på den nya konstgräsplanen.

Bilder från konstgräsplanen:

När lagen inom kort börjar träna efter juluppehållet så kommer det vara hemma på Tornvallen, istället för på olika håll i Lund.

Idrottsplatsen från "baksidan"Ett annat projekt som pågår på Idrottsplatsen är nya lokaler för gym/rehab/massage. Peter Barnekow och Mats Holgersson har dragit igång detta projekt och kommit en bit på vägen, I söndags fanns drygt ett tiotal från herrseniortruppen på plats för att hjälpa till med rivandet av den gamla inredningen i lokalerna.

Bilder från i rivandet i söndags

Samtidigt startar vår nye Kanslist/ungdomsansvarig Joel Kjettselberg sin tjänst nu i dagarna. Vi hälsar Joel välkommen i sin nya tjänst och hoppas kunna återkomma med en närmare presentation senare under månaden.
Det är alltså mycket på gång nu i Torns IF när vi är på väg mot en förhoppningsvis spännande säsong!

Text: Andreas Wallerstig Bild: Andreas Wallerstig