Tr.match: Marieholms IS – Torns IF Herr B, 0-0
Tr.match: Marieholms IS – Torns IF Herr B, 0-0  
2010-03-21 20:38
Den första riktiga träningsmatchen för B-laget spelades ikväll I ett kyligt Eslöv när Torn gästade Marieholm i en match mellan två unga lag.

Torn kom till start med en startelva med tre spelare som gjorde sin årsdebut och flera andra som fick spela 90 minuter för första gången i år.Det var med andra ord en lärorik match där det inte saknades chanser, trots att det inte bjöds på några mål. Många av Torns attacker kom från Carl Jönsson på högerkanten som antingen kom till avslut själv eller spelade in bollen i straffområdet. Torn hade också några riktigt farliga hörnor som räddades av Marieholm på mållinjen. Även hemmalaget hade sina chanser att göra mål, men Magnus Jönsson i Torns mål stod för en stabil insats likson kollegan i Marieholms mål, vilket bidrog starkt till att matchen slutade mållös.I Torn gjorde Tom Nordström debut i seniorsammanhang, medan Hannes Möller och Pontus Svensson gjorde sina första matcher för året. Tom fick utgå en bit in på den andra halvleken p.g.a. vadkänningar och då fick vi se ännu en bejublad årsdebut i assisterande tränaren Brian Ingemann som bidrog till att matchavslutningen blev händelserik.

Under slutminuterna låg Torn på för att få till ett segermål, men matchen slutade som sagt 0-0. En nyttig match för att få igång fler spelare nu när seriestarten kommer allt närmare.

Torn: Magnus Jönsson (målvakt), Jonatan Borg (1 varning), Joel Borg, Olle Kristell, Hannes Möller, Carl Jönsson, Andreas Bladh, Olof Andåker, Tom Nordström, Pontus Svensson, Jacob Strindlöv, Brian Ingemann, Mikael Roos (spelade ej).


Text: Andreas Håkansson Bild: Andreas Håkansson